Hirdetés

Sony Ericsson K320i



|

Hirdetés

A kompakt kialakítású, stílusos külsejű K320i készülék funkciói is meggyőzőek; üzleti eszközként Bluetooth technológiával és automatikus Bluetooth párosítással rendelkezik, szinkronizálható a számítógéppel, és támogatja a Push e-mail szolgáltatást. A munkanap végén pedig a K320i készülék 4x-es digitális zoommal felszerelt fényképezőgéppel és zene- és videolejátszást lehetővé tevő, teljes körű médialejátszóval áll tulajdonosa rendelkezésére. A keskeny kialakításnak és a diszkrét színválasztéknak köszönhetően a sokoldalú K320i készüléket tulajdonosa mindig szívesen hordja magával. A K320i a BluetoothŽ vezeték nélküli technológia előnyeit nyújtja, legyen szó zökkenőmentes adatátvitelről a telefon és a számítógép között vagy híváskezelésről BluetoothŽ headset használatával. Ez a Sony Ericsson egyik első olyan telefonja, amely automatikus Bluetooth™ párosítással rendelkezik. Ennek köszönhetően a felhasználó egyszerűen csatlakoztathat hozzá kompatibilis Bluetooth tartozékot (például HBH-IV835 Sony Ericsson BluetoothŽ Headsetet) anélkül, hogy jelszót kelljen megadnia a két készülék első összekapcsolásakor.
A K320i készülékkel többféle összeköttetés is lehetséges. A Push e-mail szolgáltatás segítségével akkor is nyomon követheti bejövő üzeneteit, ha nem tartózkodik az irodában. Az üzenetek e-mail fiókjából érkeznek a telefonjára - ez ideális megoldás utazáskor vagy fontos megrendelői visszaigazolásra várva. Annak biztosítására, hogy címjegyzéke, naptára, teendőinek listája és feljegyzései mindig teljesen naprakészek legyenek, a K320i készülék gyorsan és egyszerűen szinkronizálható számítógépével. Az USB-kábel és a szinkronizációs szoftver az alapcsomag része, vagyis a számítógépen tárolt adatokat azonnal feltöltheti a telefonra, amint kivette a készüléket a dobozából. Ha a legfrissebb utazási ajánlatokat vagy mozifilm-bemutatókat szeretné megkeresni az interneten, a teljes körű HTML-webböngészővel ezt akár útközben is megteheti. A kihangosító pedig azonnali konferenciahívási felszerelést biztosít, ha erre van szükség az irodában. A K320i készülék a GPRS 900, 1800 és 1900 sávon üzemelő telefon, amely ezüst, grafitszürke és világosbarna színben, 2006 októberétől kapható hazánkban.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.