Hirdetés

Sony Ericsson K618i - munka és a játék



|

Hirdetés

Ez a nagy teljesítményű 3G-készülék olyan könnyű és karcsú, mint egy 2,5G-telefon, miközben gyors sebességre képes a valós idejű adatátvitelnél, a zene- és videoklip-letöltésnél, az internetböngészésnél és a játékoknál. A beérkezett üzenetek ellenőrzése még egyszerűbb lett a push e-mail szolgáltatás támogatásával. Ez azt jelenti, hogy az üzenetek közvetlenül a telefonra érkeznek, vagyis nem kell letölteni őket. A kompakt készülék mindennel rendelkezik a fényképkészítéshez és -megosztáshoz, valamint a zenelejátszáshoz. Érdemes megemlíteni, hogy a K618i készülék funkciói közé tartozik a Bluetooth™ Streaming, vagyis teljes hosszúságú zeneszámok (vagy videoklipek) küldhetők vezeték nélkül a telefonról és hallgathatók meg kompatibilis Bluetooth™ készüléken, például HBH-DS970 sztereó Bluetooth headseten.
Mindössze egyetlen kattintás a fényképezőgépgombra, és a 2,0 megapixel felbontású kamera máris készen áll a felvételkészítésre. Kiegészítésként használhatjuk a 2,5x-es digitális zoomot és Picture Blog alkalmazást. Ez utóbbi lehetővé teszi a felhasználó számára képei elküldését közvetlenül saját blogoldalára, így családja és barátai megtekinthetik a felvételeket az interneten keresztül. A K618i készülékkel videohívás is kezdeményezhető és fogadható. Erről a különálló videotelefon-kamera és a nagy sebességű 3G-összeköttetés gondoskodik.
A rengeteg multimédia-funkciónak köszönhetően jókora fénykép-, zenefájl-, videoklip- és weboldalgyűjtemény készíthető. Ez az alapcsomag részét képező 256 MB tárhelyű Memory Stick Micro (M2) kártya érdeme, amely például körülbelül 700 fotó vagy 230 zeneszám* tárolására képes. A rendelkezésre álló memória akár 1 GB méretűre is bővíthető, ha az egyéni médiakönyvtár szükségessé teszi. A K618i vonzó külsejű, karcsú kialakítású telefon, amely fekete és csillámfehér színben jelenik meg. Az UMTS 2100 készülék 2006 harmadik negyedévétől lesz kapható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.