Hirdetés

Sony Ericsson M608c: az M600i 3G nélkül



|

Hirdetés

A vékony forma elősegíti az M608c könnyű kezelhetőségét. Könnyedén elfér zsebébünkben vagy a táskánkban. Saját kétfunkciós billentyűzettel és gyorsbillentyűkkel rendelkezik. Az érintőképernyőnek és a Jog Dial navigációnak köszönhetően az M608c használata egyszerű és intuitív. A hatalmas kijelző tökéletesen alkalmas videók nézegetésére, ábrák megjelenítésére, valamint e-mailek és egyéb üzenetek olvasására. A beépített e-mail kliens, a szövegszerkesztési lehetőség és a csatolmányok kezelése mind-mind rendelkezésünkre áll. Íráskor, választhatunk a kettős funkcióval rendelkező billentyűzet, mely közvetlen a kijelző alatt található vagy kézírás felismerő között. A Mobil RSS lehetővé teszi az azonnali hírfrissítéseket.
A videólejátszásra alkalmas M608c egyfajta mobil szórakoztató központként is szolgál. Az M608c médialejátszója lehetővé teszi, hogy kedvenc dalainkat bárhol és bármikor élvezhessük. Az online alkalmazások áruházából különböző alkalmazásokat tölthetünk le amikor új funkciókkal szeretnénk bővíteni M608c készülékét. Az M608c segítségével az irodánkon kívül is képesek leszünk munkánk elvégzésére. Az M608c egyben szervező, valamint telefon-, e-mail- és Internetképes eszköz. Ez a Symbian OS-sel működikő telefon lehetővé teszi, hogy különböző alkalmazásokat és hasznos segédeszközöket adjunk telefonkészülékéhez, beleértve navigációs, utazási és szervezői bővítéseket is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.