Hirdetés

Sony Ericsson MBR-100 Bluetooth zenevevő



|

Hogy a telefonján tárolt zeneszámait külső hangszórókon, vezeték nélkül lejátszhassa.

Hirdetés

A zene Bluetooth telefonjáról szól, a hangszórókon keresztül. Az MBR-100 két különböző kábellel és egy 3,5 mm-es bemeneti kábellel kerül forgalomba, vagyis szinte minden audioeszközhöz csatlakoztatható otthonában és gépkocsijában is. Ha összehangolta telefonját az MBR-100 készülékkel, mindössze csak elég közel kell mennie, a készülék hatótávolságán belülre ahhoz, hogy elfogadja a telefon képernyőjén megjelenő automatikus felhívást, majd olyan hangosan játssza le a zenét, ahogyan csak szeretné. Mivel a zene a hangszórókból jön, telefonját távvezérlőként használva lejátszhatja és megállíthatja a zeneszámokat, illetve a következő számra ugorhat. A kompakt, könnyű és hordozható MBR-100 készülék akkumulátorral rendelkezik, vagyis könnyedén magával viheti. A fényes fekete kidolgozású, igazán tetszetős eszköz révén otthoni sztereorendszerén vagy autórádióján, tökéletes minőségben hallgathat zenét. 2007 első negyedévének elejétől lesz kapható hazánkban.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.