Hirdetés

Sony Ericsson: nincs több symbianos telefon



|

A jövőben az Androidra fókuszál majd a gyártó.

Hirdetés

A Symbian operációs rendszer különféle változatait az utóbbi években több nagyobb cég is használta a telefonjain - az első számú gyártó ezen a téren természetesen a Nokia, de a Samsung, és a Sony Ericsson is ért el sikereket a szoftverrel.

 

Sony Ericsson Vivaz Pro
Sony Ericsson Vivaz Pro

 


Aldo Liguori, az utóbbi cég szóvivője nemrég a svéd Ny Teknik hetilapnak elárulta, hogy jelen pillanatban a vegyesvállalatnak nem áll szándékában az OS további alkalmazása - helyette az Android került előtérbe. Ettől függetlenül nem lépnek ki a Symbian Foundationből, bár az alapítvány gyakorlati munkájában vélhetően nem fognak tevékenyen részt venni.


A szóvivő kategorikusan nem zárta ki annak lehetőségét, hogy a későbbiekben visszatérjenek az aktív tagok közé, azonban a jelenlegi trendeket ismerve elképzelhető, hogy az általunk is tesztelt Vivaz Pro volt az utolsó symbianos telefonjuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.