Hirdetés

Sony Ericsson W850i - elcsúsztatható "zenefon"



|

Hirdetés

A 4 sávos GSM (850/900/1800/1900 Mhz) mellett a W850 képes a 3G hálózatokra is felcsatlakozni, sőt GPRS és Bluetooth technológiával is föl lett szerelve. A 98x47x21 milliméteres fizikumhoz 116 gramm tömeggel párosul. A 2" QVGA (204x320) felbontású kijelző 262 ezer szín megjelenítésére képes. A 64 MB beépített memóriájú telefonhoz egy 1 GB-os memóriakártyát mellékel a gyártó. A Sony Ericsson W850i az MP3, AAC, AAC+ formátumokkal is meg tud birkózni. A beépített MP3 lejátszó mellett RDS-t támogató FM rádió is került az új típusba. Számítógépünkkel már a gyorsabb USB 2.0 megoldáson keresztül csatlakoztathatjuk a készüléket. A Bluetooth 2.0 támogatja a sztereo vezetéknélküli headset-eket is, így biztosítva a kényelmes zenehallgatást. A NetFront Access HTML böngésző segítségével valódi internetes oldalakat is megtekinthetünk. A videóhívásokra is alkalmas készülék egy másodlagos kamerát is kapott. A beépített 2 megapixeles digitális zoom funkcióval felszerelt optika ezúttal hátul kapott helyett a Sony Ericsson W850i-ben.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.