Sony Ericsson Z310i - tükörfelületű kagylótelefon



|

A feltűnő kialakítást számos új megvilágítási effekt egészíti ki, amelyek személyre szabják a telefont, sőt a felhasználó "színkóddal" jelölheti névjegyeit. A gyakran hívó személyekhez színes fény rendelhető, így azonnal tudhatjuk, hogy vajon munkahelyünkről keresnek, legjobb barátunk szeretne látni minket, vagy édesanyánk telefonál a vasárnapi ebéd ügyében. A menü és a képernyő külseje és hangulata beállítható úgy is, hogy megfeleljen az adott napszaknak: napközben ragyogó háttérkép, éjjel pedig megnyugtató vagy halvány háttér. A beépített VGA-fényképezőgéppel pillanatfelvételeket készíthet és azonnal megoszthatja őket családtagjaival és barátaival a Picture Blogging segítségével (a képek a Z310i készülékről közvetlenül a blogoldalra tölthetők), vagy az MMS szolgáltatással. A telefont hordozható fényképalbumként is használhatja, így biztosítva, hogy fényképei mindig a keze ügyében legyenek.
A Z310i készüléket Bluetooth headsethez (például a kényelmes és kompakt HBH-PV705 Headsethez) párosítva minden esélye megvan arra, hogy többé ne mulasszon el egyetlen hívást sem. Z310i készüléke az életstílusához és ruhatárához legjobban illő színben áll rendelkezésére. Ez a kellemes készülék három egyedi színben kapható: elegáns fekete, bronzvörös és pink. A Z310i háromsávos EDGE/GPRS 900/1800/1900 készülék 2007 első negyedévétől kapható hazákban.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.