Hirdetés

Sorozat készül az Angry Birds karaktereivel



|

Az Angry Birds Space sikere bebizonyította, hogy a Rovio által kreált világ nem megy ki a divatból. Erre jön az Angry Birds sorozat, és még film is készül.

Hirdetés

Egyelőre nem nagyon tudjuk elképzelni, hogy a csúzlival madarakat lövögető játékból vajon milyen minőségű műsor születik, de Nick Dorra, a Rovio animációs részlegének vezetője szerint már 52 mini rajzfilmes epizódot terveznek, amelynek egy része 2 és fél, 3 perces lesz majd.

Az összes lehetséges eszközön terjesztik majd, azt egyelőre nem tudni, hogy tévébe is kerülhet-e az Angry Birds mini-sorozat. Dorra szerint a sorozatból az is kiderül, hogy miért is dühösek a madarak (a nyilvánvaló disznók által elkövetett tojáslopáson túlmenően), minden karakter mélyebb ábrázolást, komolyabb drámát kap a sorozat keretében - azért kíváncsiak vagyunk, hányszor röhögte el magát, mire ezt végig tudta mondani egyszer is.

Ez még nem elég, Dorra azt is elmondta, hogy lesz Angry Birds film is, amely várhatóan 2013-14 környékén jelenik majd meg, a készítők a Disney modelljét kívánják követni az egész estés mozi tervezésénél. Nos, az Angry Birds Space egy hét alatt 20 milliós letöltés produkált, eddig minden kapcsolódó ötlet sikeres volt, még Forma-1 sisakon is díszeleg a kultusz, ezek után nem csoda, hogy minden lehetséges módon pénzt akarnak csinálni a madarak és disznók körüli felhajtásból. Azért ha egyszer lesz Angry Birds 2: 3D című film is, akkor szabad szemmel is látható lesz az emberi szellem mélyrepülése a horizonton.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.