Hirdetés

Stagnál az aktív mobilnetesek aránya



|

Kevés régi előfizető morzsolódott le januárban.

Hirdetés

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság kiadta a 2011 januárjára vonatkozó mobilnetes gyorsjelentését, a statisztika a három mobilszolgáltató önkéntes átadott adatain nyugszik. A dokumentum szerint az év első hónapjának végére 1 millió 322 ezer szerződés volt érvényben, az előfizetések száma 15 ezerrel nőtt 31 nap alatt.

 

 


Az ügyfelek közül 1 millió 17 ezren voltak aktívak (olyan előfizetők, akik az utóbbi három hónapban adatforgalmat bonyolítottak), amely decemberhez képest 14 ezres növekedést jelent. Ebből egyértelmű, hogy továbbra is viszonylag sokan pártolnak el a mobilnettől, ám az inaktívak aránya mindig közel azonos.

 

 


A forgalmazásban részt vevő aktív előfizetések alapján a T-Mobile részesedése 48,61 százalékról 48,87 százalékra emelkedett, a Vodafone részesedése 27,78 százalékról 27,56 százalékra, míg a Telenoré 23,61 százalékról 23,57 százalékra csökkent.

 

 


A vizsgált hónapban a T-Mobile ügyfelei az előző havi 592 ezer után 580 ezer GB adatot forgalmaztak, a Telenor ügyfeleinek forgalma 411 ezer GB-ról 420 ezer GB-ra nőtt, míg a Vodafone ügyfelek az előző havi 371 ezer után januárban 376 ezer GB adatot töltöttek le és -fel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.