Hirdetés

Stratégiát vált a Xiaomi



|

Eközben február 28-án bemutatkozik a gyártó saját Pinecone lapkakészlete is.

Hirdetés

Az elmúlt két év nem alakult jól a Xiaomi számára - a növekedések mértéke lelassult, a hazai piacán pedig a negyedik helyre, az Oppo és a Vivo mögé csúszott vissza a gyártó. 

Hirdetés

A Digitimes iparági forrásai szerint a trend az idei első negyedévben is folytatódik, a várakozásoknál továbbra is kevesebb készüléket tud eladni a Xiaomi, a Mi Mix és a Mi Note 2 ellenére is. 

Annak érdekében, hogy a helyzeten változtasson, a Xiaomi állítólag több közép- és csúcskategóriás okostelefont akar bedobni a 2017-es kínálatába. Az ellátóláncát is felrázná a vállalat, új partnereket vonna be a gyártásba. 

Ezzel párhuzamosan érkezik a gyártó saját Pinecone lapkakészlete, amely február 28-án végre teljes pompájában bemutatkozhat. Ugyan a feltételezések szerint a lépés erősíti a Xiaomiról alkotott képet, egyelőre nagy kérdés, hogy teljesítményben, fogyasztásban és megbízhatóságban mire lesznek képesek a Pinecone SoC-k. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.