Hirdetés

Egy forrás szerint csak 2021-ben jelenik meg Surface Neo



|

Igen valószínű, hogy a Microsoft kihajtható képernyőjű telefonjának a koronavírus miatt csúszhat az idénre beígért premierje.

Hirdetés

A ZDNet újságírója, Mary Jo Foley most belsős iparági forrásoktól értesült arról, hogy a Microsoft fejesei úgy döntöttek, a régóta reklámozott Surface Neo kihajtható képernyőt kapó készüléküket inkább a jövő évben küldik piacra. Ettől függetlenül az még nem biztos, hogy az eszközökön bemutatkozó Windows 10X debütálása is csúszik. 

Hirdetés

A két képernyős eszközök technológiáját egyre több gyártó próbálja meg repertoárjába ágyazni, a Microsoft pedig rendesen meglepte a közönséget, amikor bejelentette a Surface Duót és a Surface Neót. Előbbi Androiddal érkezik, míg utóbbin a kifejezetten dupla kijelzős eszközökre fejlesztett Windows 10X futna.

Most a céghez közeli források azt állítják, hogy az összes Windows 10X-szel szerelt, két képernyős készülék megjelenését elnapolták. Ez azt jelenti, hogy az év végére bejelentett Surface Neo csak 2021-ben kerülhet a felhasználókhoz. Az okot mindenki könnyedén kitalálhatja: koronavírus. Ez mégsem jelenti azt, hogy az új operációs rendszer ne mutatkozhatna be még idén, mivel úgy hírlik, hogy azt a legújabb tableteire pakolja a Microsoft. 

Fontos kihangsúlyozni, hogy ezek nem megerősített információk, és noha Mary Jo Foley eddig az egyik legmegbízhatóbb Microsoft közeli forrásnak bizonyult, érdemes egy kis távolságtartással kezelni a fentieket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.