Hirdetés

Symbianra is jön a Microsoft Office



|

A Nokia tényleg komolyan veszi a platform támogatását.

Hirdetés

Tegnap mindenki nagy meglepetésére a finn cég hivatalosan is bejelentette, hogy két lépcsőben elérhetővé teszi a Microsoft Office mobilos verzióját a Symbian operációs rendszerre. Az első frissítés az év végén fog megérkezni, amely a Lync, a PowerPoint Broadcast, a OneNote, és a Document Connection programokat fogja tartalmazni, míg a jövő év első felében esedékes újabb foltozással a Word, az Excel, a Powerpoint, és a OneNote Sync with Skydrive is tiszteletét teszi az összes bellés mobilon.

 

Nokia 701
Nokia 701

 


A Nokia ezen javításokkal meglehetősen értékes szoftvereket fog ingyen az ügyfelek rendelkezésére bocsájtani, amely egyben kérdéseket vet fel a platform jövőjével kapcsolatban. Eddig lényegében mindenki úgy gondolta, hogy a Symbian már a koporsójában fekszik, ám ez a gesztus újból indokot adhat az ezzel szerelt készülékek megvásárlására, hiszen ékes bizonyítéka annak, hogy a finnek még nem tettek le a szoftverről.


Emellett az sem biztos, hogy a Windows Phone 7-es mobiljaik sikeresek lesznek a piacon, így azok kudarca esetén rendkívül fontos, hogy a gyártó képes legyen visszamenekülni a Symbianra. Ezen felül a Nokia most újból megerősítette, hogy 2016-ig mindenképp támogatni fogja az operációs rendszert - most már elhisszük, hogy nem csak a vásárlók megnyugtatásáról van szó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.