Hirdetés

Kerek számlapos okosóra az LG-től



|

Az LG is kapott a még meg sem jelent Moto 360 sikerén, saját számlapos okosórával készülnek.

Hirdetés

A júniusi Google fejlesztői konferencián bemutatott okosórák közül egyértelműen a Moto 360 aratta a legnagyobb közönségsikert. A Motorola termékének legnagyobb pozitívuma számos remek tulajdonságán túl, hogy a hagyományos kerek számlapos órák formátumában kivitelezték. Az ötlet a Samsung után most az LG-nek is megtetszett, kiszivárgott információk szerint a jövő heti, Berlinben rendezendő IFA keretében mutatják be újdonságukat.

 

Hirdetés

 

Az alant látható rövid trailer megbízható forrásból származik, bár az LG Mobile hivatalos YouTube csatornáján még nem elérhető. Annyit mindenesetre leszűrhetünk a rövidke videóból, hogy az új okosóra a Moto 360-hoz hasonlóan kerek számlapos lesz több különféle választható stílussal, a trendeknek megfelelően pedig digitális lépésszámláló, távolságmérő és iránytű is kerül bele.

 

 

Érdekesség még a pillanatokra feltűnő oldalsó gomb, ilyet az LG első okosórája, a G Watch még egyáltalán nem tartalmazott.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.