Hirdetés

Szárnyal az iPhone és az Apple Watch



|

Mindkét termék miatt rekordeladásoknak örülhetett az Apple az első pénzügyi negyedéve alatt.

Hirdetés

Meglepetést okoztak az Apple első pénzügyi negyedévre vonatkozó eredményei: az iPhone-eladások rekordot döntöttek, 78,3 millió fogyott az almás okostelefonokból. 

Hirdetés

Az iPadekről ellenben kevesen beszéltek, és nem véletlenül: az iOS-es táblagépekből 13 millió fogyott a legutóbbi negyedévben, szemben az egy évvel korábbi 16,12 milliós értékkel. 

Az Apple Watch eladási adatait még mindig nem hozták nyilvánosságra, azonban Tim Cook kitért rá, hogy tavaly október és december között - a cég első pénzügyi negyedévében - az Apple Watch rekordárbevételt hozott. A kereslet akkora volt az ünnepek alatt, hogy nem tudtak elég okosórát gyártani. 

Az Apple Watch azonban az egyebek kategóriát erősítette, az Apple TV-vel, a Beats termékekkel, az iPoddal és a kiegészítőkkel. Ez a kategória 4,35 milliárd dollár helyett csak 4,02 milliárdos árbevételt jelentett, vagyis a pletykáknak megfelelően úgy néz ki, hogy az Apple TV nagy mélységekbe zuhant. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.