Hirdetés

Szavazz: melyik az elsődleges böngésződ mobilon?



|

A papírforma szerint az Android és az iOS natív browserei között zajlik majd a meccs, de nem zárjuk ki, hogy meglepő eredmény szülessen.

Hirdetés

Ha androidos mobilunk van, akkor magától értetődik a Chrome, míg iPhone-on kizárólag a Safari jöhet szóba? Nos, a Statcounter globális adatai szerint a felhasználók zöme valóban így gondolkodott augusztusban.

Az élbolyt a Chrome vezeti 64,5 százalékos piaci részesedéssel, a Google böngészőjét a Safari követi 23,9 százalékkal, míg az Apple megoldásától jócskán lemaradva, mindössze 5,38 százalékkal zárt a harmadik helyen a Samsung Internet.

Hirdetés

Jól sejtitek, hogy mi következik, elvégre az asztali böngészőkről már megkérdeztünk titeket, most pedig a mobilos browsereken van a sor. Izgatottan várjuk, hogy milyen sorrend alakul ki, meglepetést okozhat-e az Edge és a Firefox, vagy inkább az Operának, netán a Vivaldinak vagy a Brave-nek terem majd több babér.

A szavazáshoz csupán annyit kell tennetek, hogy ráböktök az általatok preferált böngészőre. Amennyiben nem találjátok a felkínált opciók között, úgy javasolt az Egyéb alternatívát választani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.