Hirdetés

Személyesen intézkedik a HTC vezérigazgatója



|

Átmenetileg lemondott néhány feladatáról az inkább termékfejlesztésre fókuszáló Chou.

Hirdetés

Az állítólag Lenovo által felvásárolni kívánt HTC vezérigazgatója úgy tűnik megpróbál mindent megtenni a vállalat megmentése érdekében. Peter Chou a Financial Times-nak adott interjújában közölte, hogy egyes felsővezetői feladatait átmenetileg átadta Cher Wangnak, a cég társalapítójának és elnök asszonyának.

Hirdetés


A lépést azzal indokolta a férfi, hogy így jóval több ideje marad a termékfejlesztésen dolgozókkal való együttműködésre. A fordulat valószínűleg pozitív, hiszen Wang többek közt marketinggel és eladásokkal kapcsolatos feladatokat is átvett tőle, ezekben Chou határozottan nem remekelt az utóbbi években.


A termékfejlesztéssel való kapcsolatának szorosabbra fűzése potenciálisan működőképes ötletnek tűnik, a cég alkalmazottai szerint a HTC sikeres időszakában rengeteget foglalkozott a termékek útjának egyengetésével, a legkisebb részletekig mindenre odafigyelt, bár az esetleges mikromenedzselése természetesen vissza is üthet. A jövő év első felében világossá válhat, hogy mennyire működőképes az új felállás.


(Forrás: GSMArena, Kép: The Droid Guy)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.