Hirdetés

CES 2012: szemüveg nélküli 3D Brando táblagép



|

Amennyiben megveszünk a 3D élményért, akkor akár már 200 dollárért beszerezhetünk egy ilyen masinát.

Hirdetés

Egyáltalán nem tűnne meglepőnek, ha a következő héten megrendezésre kerülő CES-en számos 3D táblagép kerülne bemutatásra. Addig pedig nézzük meg mit is kínál a Brando dörgedelmes nevű GADMEI T863-3D tablete.

 

 

A Gingerbread-el megáldott tábla 8 inches kijelzőjén szemüveg nélkül élvezhetjük majd a 3D képek és videók látványvilágát. Ettől a tulajdonságtól a cég egyértelműen azt várja, hogy segítsen az eladásai számának növelésében. A felhasználókat emellett a készülék ára is megmozgathatja. A viszonylag egyszerűbb formavilággal felruházott táblagép ugyan főleg erre a két húzóerőre támaszkodik, azonban más tekintetben is igyekszik a rá szánt büdzséből a lehető legtöbbet kihozni. USB 2.0 (USB HOST) aljzata mellet egy HDMI kimenet is felkerült a gépre és közöttük microSD foglalat várja a bővítőkártyát.

 

 

Számítási kapacitás és memória tekintetében nem mondható erősnek a Brando GADMEI T863-3D, mivel egy 1 GHz-es AML8726-M3 Cortex A9, egy 250MHz-es GPU és 512MB RAM várja az utasításokat a burkolat alatt. 1280 x 768 pixel felbontású 3D LCD kijelzőjén tehát közel sem a leggyorsabban zajlanak majd az események, azonban egy körülbelül 200 dollárba kerülő táblagép esetében a fenti specifikáció nem számít rossznak. A szöveg törzs alatt működés közben is megtekinthetjük a Brando masináját. Íme:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.