Hirdetés

Szeptember 29-én jönnek az új Nexusok



|

A Google kiküldte a meghívókat a sajtóeseményre.

Hirdetés

A Microsoft után pénteken a Google is kiküldte a média képviselői számára a következő nagy sajtóeseményére szóló meghívót. Magáról az invitációról nem derült ki a rendezvény célja, azonban teljességgel bizonyosra vehető, hogy ezen fognak bemutatkozni az új Nexus eszközök, továbbá friss híresztelések szerint a második generációs Chromecast bejelentésére is számítani lehet.

Hirdetés


A jelenlegi információk alapján kettő új Nexus telefont fogunk kapni, ezek már előtelepítetten Android 6.0 operációs rendszerrel kerülnek majd piacra. Az egyik készüléket az LG, míg a másikat a Huawei készítheti, utóbbi gyártó készüléke lehet a jobban felszerelt modell. Egyelőre semmiféle információ sincs arról, hogy táblagépet is be kívánna mutatni a Google.

Huawei Nexus


Ismétlésül nézzük a várható mobilok pletykált specifikációit:

- LG Nexus 5X: 5,2 hüvelykes kijelző, Snapdragon 808, 3 GB RAM, 13 MP-es kamera, ujjlenyomat-olvasó, USB Type-C


- Huawei Nexus: 5,7 hüvelykes és 2560×1440 pixeles kijelző, Snapdragon 810, 3 GB RAM, 64 GB háttértár, ujjlenyomat-olvasó, USB Type-C


(Forrás: Android Authority)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.