Hirdetés

Szerdán már előrendelheted a Galaxy S8-at



|

A hírek szerint már a bemutató napján előrendelhető lesz Európában a Samsung csúcskészüléke - nem lesz olcsó.

Hirdetés

Kezdtek biztosnak tűnni a dátumok: a Samsung március 29-én mutatja be a Galaxy S8-at, és a pletykák szerint a normál és a pluszos verzió is április 7-én válik előrendelhetővé. Azonban a holland AndroidWorld jelentése szerint más a helyzet. 

Hirdetés

Megbízható forrásokra hivatkozva azt állítja az oldal, hogy valójában már a bemutató napján, március 29-án előrendelhető lesz a Galaxy S8 és a Galaxy S8+. 

Bár ez az információ elsősorban a holland és a belga piacra vonatkozik, nagy valószínűséggel Európa döntő többségében hasonló módon lesz vihető a készülék. 

Az árazásban nem lesz meglepetés. Ugyanezen forrás szerint a Samsung Galaxy S8 vételára 799 eurótól indul, míg a Galaxy S8+ árcéduláján 899 eurós indulóár szerepel majd. Az előző évi akciókkal szemben idén nem kap majd ajándékokat az, aki előrendeli valamelyik eszközt. 

Azt egyelőre senki sem tudja megmondani, hogy az előrendelt okostelefonok kiszállítására mikor kerül sor. Április elejét és végét emlegetik, ami egyelőre elég tág határ. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.