Hirdetés

Szétcsúsztatható QWERTY-s mobil az LG-től



|

Kimondottan korrekt vételnek tűnik a Verizon fehér hollója.

Hirdetés

Régóta rossz idők járnak a teljes fizikai billentyűzettel szerelt mobilokat preferálókra, hiszen a jelek szerint a vásárlók többségének bőven elég az érintőkijelzők virtuális klaviatúrája is, így gyártók csak elvétve hajlandóak piacra dobni efféle készüléket.

Hirdetés


A Verizon Wireless érintett ügyfelei örülhetnek, hiszen a szolgáltató elérhetővé tette az LG Enact névre keresztelt modelljét. A 111 × 52 × 16 mm méretű, 2460 milliamperes akkuval együtt 170 grammot nyomó eszköz két éves hűségnyilatkozattal 20, míg feltöltőkártyás csomagban 350 dollárba (~79 ezer forintba) kerül, amely rendkívül korrekt vétellé teszi az LTE modemes készüléket.


Főbb ismert specifikációk: 4 colos és 800×480 pixeles érintőkijelző, 0.3 / 5 megapixeles kamerák (a hátlapi autofókuszos és vakus), kétmagos és 1,2 GHz-es Qualcomm Snapdragon processzor, Adreno 305 GPU, 8 GB bővíthető háttértár, Android 4.1.2 OS.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.