Hirdetés

Szétrobban a Google Drive mobilos verziója



|

Külön alkalmazásokként él tovább a Docs, Sheets és Slides.

Hirdetés

A Google Dokumentumok szolgáltatás Drive tárhelybe való integrálása a maga módján teljesen érthető és praktikus lépés volt, azonban megítélésünk szerint rontotta a keresőég online szövegszerkesztőjének, táblázatkezelőjének és prezentációkészítőjének általános láthatóságát.
 

Hirdetés


A Google illetékesei a jelek szerint nem csak sejtik a helyzetet, hanem tisztában vannak vele: a vállalat tegnap bejelentette, hogy Android és iOS mobilos rendszereken a kérdéses online eszközök kikerülnek a Drive kliensből, teljesen külön alkalmazások formájában lesznek elérhetőek.


A szövegszerkesztő Docs és táblázatkezelő Sheets máris elérhető mindkét OS programboltjából, míg a prezentációkészítő Slides valamikor a közeljövőben válik majd letölthetővé. Természetesen a szoftverek offline is használhatóak, a dokumentumok online mentéseit pedig a Google Drive kezeli.


(Forrás: Google)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.