Hirdetés

Szingapúrban debütált a kocka Nokia (frissítve)



|

A Motorola Flipout-hoz hasonló kialakítást kapott az X5-01.

Hirdetés

A finnek Szingapúrban bejelentették a második olcsó, de QWERTY-billenytűzetel is felszerelt mobiljukat. Zavaró módon a készülék az X5-01 nevet kapta: létezik már egy „sima" X5-ös is, azonban az egy hagyományos kialakítású darab, ráadásul csak Kínában kapható.

 

 

Szokatlan módon a hivatalos fotókon kívül mást nem kaptunk: egyelőre ismeretlen a mobil pontos specifikációja, csupán néhány teljesen alapvető információnk van róla. Annyi biztos, hogy a telefonon Symbian S60 3rd Edition fut, a kamerája 5 megapixeles, továbbá kék, sárga, rózsaszín és fekete árnyalatokban lesz kapható - várhatóan 160 euró (45 ezer forint) körüli áron.

 

 

Került bele néhány érdekes funkció: például zenelejátszás közben a készüléket körbeforgatva egy véletlenszerűen kiválasztott dalra vált át a szoftver, és FaceBook/MySpace/Youtube kliens is van. A Nokia bármelyik pillanatban publikálhatja a specifikációkat - amennyiben ez megtörténik, frissítjük a hírt.

 

#Frissítés: íme a specifikáció:

-GSM/GPRS/EDGE (850/900/1800/1900 MHz)
-Bluetooth, Wi-Fi, HSDPA
-Kijelző: 2,36 col / 320 × 240 pixel
-Kamera: 5 megapixel, LED-es vaku
-Gyorsulásmérő, FM-rádió, szabványos hangkimenet
-200 MB beépített háttértár + legfeljebb 32 GB-os microSD
-Symbian OS 9.3 + S60 3.2-es kezelőfelület
-Méretek: 74,3 x 66,4 x 16,8 mm
-Tömeg: 129 gramm
-Elérhetőség:2010. harmadik negyedéve
-Várható ár: 160 euró

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.