Hirdetés

Színváltós notebook a Toshibától



|

Állítólag nanotechnológia segítségével törték meg a fedlap egyhangúságát a japánok.

Hirdetés

A Toshiba világszerte ismert a jó minőségű notebookjairól, ám a kínálatuk mindig is üzleti megjelenésű volt, tekintet nélkül a megcélzott közönségre. Épp ezért mindenkit meglepetésként ért a Japánban forgalmazott DynaBook Qosmio T750-es modelljük frissített változata, amely fedlapja három színben - zöldben, kékben, és lilában - pompázhat a ráeső fény visszaverődési szögétől függően.

 

Toshiba DynaBook Qosmio T750
Toshiba DynaBook Qosmio T750

 

Maga a megoldás első pillantásra technikailag nem tűnik szenzációsnak, ám a fedlap állítólag nem alumíniumból készült, hanem egy speciális bevonattal ellátott műanyagról van szó. A források szerint a fémes hatást keltő „festés” teljesen új fejlesztés, és konkrétan nem taglalt módon a nanotechnológiához is köze van – remélhetően hamarosan érkezik valamiféle hivatalos tájékoztatás a technikai részletekről.


Az új festéssel ellátott Toshiba DynaBook Qosmio T750 még nem tisztázott áron kerülhet hamarosan a japán boltok polcaira, a nemzetközi megjelenéséről egyelőre nincs hír. A specifikációk természetesen modellenként eltérnek, főbb paraméterek: 15,6 colos / 1366×768 pixeles kijelző, Intel Core i5/i7 processzor, akár 8 GB memória, legfeljebb 750 GB-os merevlemez, DVD- vagy Blu-Ray-író, Windows 7 operációs rendszer.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.