Hirdetés

Szivárgásból derülhetett ki, hogyan lesz jobb a OnePlus 10 Pro kamerája



|

Olyan funkcióról jött hír, ami több más mobilban már megtalálható.

Hirdetés

Hivatalos, hogy a OnePlus szakít a korábbi években látott megoldással, és idén nem dob piacra 9T és 9T Pro mobilt, de elvileg érkezik egy 9RT nevű modell, ami viszont nem flagship lesz.

Ebből kifolyólag a gyártó új csúcskategóriás készüléke már a OnePlus 10-es szériával érkezhet meg valamikor jövőre, és lehet, hogy már most tudunk egy apró újdonságot a következő Pro mobilt illetően.

Hirdetés

Egy szivárogtató, Bald Panda szerint ugyanis a OnePlus 10 Pro már ötszörös optikai zoommal debütálhat, ami általánosságban nem nagy újdonság, mivel a Huawei és a Xiaomi is alkalmazta már, viszont a OnePlus 9 Pro esetében csak 3,3-szoros volt ez az érték. Így házon belül értelemszerűen előrelépésnek tekinthető.

Persze azért így is lehet okuk a rajongóknak a kamera miatt aggódni, hiszen a versenytársak flagshipjeihez képest a Hasselblad technológiája sem művelt túl nagy csodát a 9-es szériával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.