Hirdetés

A leglátványosabb Angry Birds reklám - toronyházról repül a dühös madár



|

Mi lehetne nagyobb szenzáció, mint a csúzliból kilőtt dühös madarak élethű mása, csak éppen sokkal nagyobb és látványosabb kiadásban?

Hirdetés

Az Angry Birds játékok legújabb üdvöskéje, az Angry Birds: Space a héten rajtolt el a PC-n, iOS és Androidos rendszereken, és a nagyszerű hír örömére a T-mobile szponzorálásával a Rovio megismételhetetlen dologgal kíván megemlékezni az alkalomról.

 

A Rovio a már említett mobilcég segítségével befogott egy hatalmas toronyépületet - a játék stílusából adódóan - csúzlinak, mellyel madarakat lőhetünk az űr felé. Természetesen csak elméletben, hiszen az idén 50. születésnapját ünneplő, Seattle-ben található Needle (Tű) tornyon csak díszként lóg az Angry Birds játékok ikonjává avanzsált vörös, dühös madár. A tornyot egyébként sűrűn használják fel marketing célokból: fesztiválok és rendezvények esetén az alkalom szerint díszítik, karácsonykor fának öltöztetik és tűzijátékot indítanak belőle újévkor és július negyedikén.

Az Angry Birds dühös madara tehát éppen jó helyet választott "fészkéül", a látványos kampány tovább növeli a játék körüli felhajtást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.