Hirdetés

Szódával elment márciusban a mobilnet



|

Meglepő módon a Pannon előfizetői voltak a legaktívabbak múlt hónapban.

Hirdetés

A Nemzeti Hírközlési Hatóság kiadta a márciusra vonatkozó mobilnet-statisztikát: a benne foglalt adatok nem okoznak túl nagy meglepetést, de azért van néhány igen érdekes tény. Februárhoz képest 13 ezerrel növekedett az előfizetések száma, továbbá 22 ezerrel több felhasználó forgalmazott adatot az előző hónaphoz képest.

 


Úgy tűnik, hogy a Pannon erőteljes reklámhadjáratának meg lett az eredménye: most először győzték le a Vodafone-t az aktív ügyfelek számában. Korai lenne még spekulálni ezen állapot tartósságát illetően, viszont az tény, hogy még a T-Mobile-t is lepipálták az egy főre jutó forgalmazott adatmennyiség alapján.

 


Utóbbi vállalat piacvezető szerepe továbbra is megkérdőjelezhetetlen, azonban az aktív előfizetéseket nézve náluk jelentősen alacsonyabb az átlagos adatmennyiség, mint a másik két operátornál - noha a piac körülbelül felét uralják mind az összes, mind az aktív ügyfelek száma szerint.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.