Hirdetés

Szoftveresen javítják az Xperia Z5 Compact kijelzőjét



|

Remélhetőleg tényleg szoftverhiba miatt akadozik az Xperia Z5 Compact kijelzője.

Hirdetés

A Sony hivatalosan is elismerte, hogy problémák vannak az Xperia Z5 Compact érintőkijelzőjével. Azt ígérték, hogy egy jövőbeli szoftverfrissítéssel ezeket orvosolják. 

Hirdetés

Az első frissítésre október 26-tól lehet számítani. Égető fontosságú lesz, miután kiderült, hogy a készülék érintőkijelzője nem igazán reagál jól az érintésekre. 

Eleinte azt gyanították az emberek, hogy a hibás hardver miatt, de most szoftveresnek tűnik a gond. 

Természetesen a frissítések régiónként és szolgáltatónként eltérő időben jönnek, tehát egyesek tovább szenvednek majd a többieknél. 

Az Xperia Z5 Compact egyébként ennek ellenére nem rossz készülék. A 4,6 hüvelykes, 720 x 1280-as IPS kijelzője alatt Snapdragon 810-es processzor, 2 GB RAM, 32 GB tárhely, egy 23 és egy 5,1 megapixeles kamera és egy 2700 mAh-s akku lapul. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.