Hirdetés

Szólj be, és nyerj egy Lumiát!



|

Nyereményjátékkal egybekötött lehetőséget biztosítunk arra, hogy elmondd, mi a véleményed a magazinunkról, weboldalunkról.

Hirdetés

Tetszik, nem tetszik, mi tetszik? Olvasói levelek, Facebook üzenetek, vagy cikk alatti hozzászólások formájában minden nap nagyon sok hasznos visszajelzést, dorgálást vagy éppen dícséretet (szerk.: utóbbi jöhet gyakrabban) kapunk tőletek, de sajnos nincs ember, aki összesíteni tudná a tarka információ köteget.

De egy vélemény, kritika sem merülhet feledésbe, ezért print és online olvasóink számára létrehoztunk egy egységes kérdőívet, ahol az elkövetkező hét napban minél több visszajelzést várunk a PC World közösségétől, hogy még jobb magazint és weboldalt tudjunk nektek kínálni. Olyat, amilyet szeretnétek!

 



Tényleg minden visszajelzés számít, ráadásul a kérdőív kitöltői között három darab Lumia 735 okostelefont, valamint 3x3 darab negyedéves PC World, GameStar és Computerworld előfizetést kisorsolunk. Kedvet kaptál? A pcworldhu.typeform.com oldalon megtalálod a kérdőívünket.

A nyereményjáték időtartama: 2015.02.05 - 02.15.
Sorsolás: 2015. február 16.

 

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.