Hirdetés

T-Mobile roaming kedvezmények



|

Hirdetés

A nyári kedvezménnyel így a T-Mobile hálózatokon, és négy további népszerű nyaralóhelyen (Olaszország, Görögország, Spanyolország, Franciaország) meghatározott partnerhálózatokban jelentősen kedvezőbb lesz a külföldi mobilhasználat. A fogadott hívásokra és az elküldött szöveges üzenetekre érvényes roaming akciónak köszönhetően a szolgáltató előfizetői beérkező hívás esetén percenként 51 forintért telefonálhatnak (T-Mobile USA 60 Ft), vagy 39 forintért üzenhetnek SMS-ben. Természetesen az olcsóbb külföldi mobilhasználaton túl a T-Mobile ügyfelei számos egyéb formában is megoszthatják élményeiket másokkal. Előfizetéses és kártyás ügyfelek egyaránt számos országban élhetnek az MMS küldés lehetőségével, és 3G készülékkel 18 ország 29 hálózatán videotelefonálhatnak is.
Az 50%-os roaming kedvezményt a T-Mobile előfizetői az alábbi országokban és hálózatokon vehetik igénybe: Amerikai Egyesült Államok T-Mobile Ausztria T-Mobile Csehország T-Mobile Franciaország Orange Görögország TIM Hollandia T-Mobile Horvátország T-Mobile Nagy-Britannia T-Mobile Németország T-Mobile Olaszország TIM Spanyolország Amena Szlovákia T-Mobile
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.