Hirdetés

T-Mobile USA: HTC HD2 egy centért



|

A T-Mobile és az Amazon rendkívüli akciója helyi idő szerint holnapig tart.

Hirdetés

Elképesztő akcióit indított az amerikai T-Mobile: az Amazonon június 21-ig 29 különféle mobiltelefonjukat lehet 1 centért (felfelé kerekítve durván 3 forintért) megvásárolni. Természetesen két éves hűségszerződéssel működik csak a dolog: a legolcsóbb csomag havidíja 40 dollár, azaz 9 ezer forint.

 

 


A legnagyobb név a kínálatban az általunk is tesztelt HTC HD2, amelyről határozott véleményünk, hogy megér ennyi pénzt. Sajnos a szerződéskötés szükségessége miatt itthonról nem lehet megrendelni, azonban ha valakinek akad kint egy rokona vagy ismerőse, érdemes felvennie vele a kapcsolatot - méghozzá azonnal, hiszen szorít az idő.


Ugyan a hűségnyilatkozatot alá kell írni, azonban ezt a legrosszabb esetben 200 dollárért azonnal fel lehet mondani. Erre még rájön az első havi számla (40 dollár), plusz a 35 dolláros aktivációs díj - így mindennel együtt 275,01 dollárba kerülhet maga a mobil.


Ehhez hozzá kell számolni az esetleges postaköltséget Magyarországra, amely elvileg kevesebb, mint 50 dollár: ráhagyással együtt összességében 325,1 dollárból meg lehet úszni az egészet, amely átszámítva 73 ezer forintot jelent. Hazánkban jelen pillanatban a legolcsóbban 125 ezer forintért lehet megvásárolni, így még egy függetlenítés plusz díjával együtt is megéri beszerezni az Amazonról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.