Hirdetés

T-Mobile Vario II már itthon is



|

Hirdetés

A legkorszerűbb kommunikációs eszközök köre holnaptól egy újabbal, a 3G/HSDPA adatátvitelre is alkalmas, kézi számítógép és mobiltelefon funkciókkal egyaránt felvértezett T-Mobile MDA Vario II-vel bővül. Az MDA Vario II nagyméretű érintőkijelzővel és - szétcsúsztatható kialakításának köszönhetően - teljes QWERTY billentyűzettel is használható. A készülékkel a hagyományos GSM/GPRS és EDGE adatátviteli lehetőségek mellett a 3G/HSDPA hálózaton, valamint a WLAN révén az elérhető HotSpotokon keresztül egyaránt küldhetők és fogadhatók e-mailek, böngészhető az internet. A beépített 2 megapixeles kamerával jó minőségű fotók és videofelvételek készíthetők, az előlapi videokamerával pedig videotelefonálni is lehet. A Windows Mobile 5.0 operációs rendszer az irodai alkalmazások teljes körét kínálja, megtekinthetők és szerkeszthetők a Word, Excel és PowerPoint állományok. A T-Mobile MDA Vario II emellett többek között képek megjelenítésére, videofelvételek és MP3 zeneszámok lejátszására egyaránt alkalmas.
Az új HSDPA eszközzel a T-Mobile hálózatán a 1,5 Mbps sebességű mobilinternet, a Mobil Tv és a videotelefon Budapesten, Debrecenben, Pécsen, Balatonfüreden, Siófokon, Balatonalmádiban, Győrben és Szegeden érhető el. A mobil szélessávú (3G/HSDPA) hálózat nagyobb méretű fájlok gyors letöltésére, folyamatos jó minőségű videoátvitelre egyaránt használható. A T-Mobile a következő 2 évben az elérhető adatátviteli sebességet többszörösére, a tervek szerint 10 Mbps-ra növeli, emellett a feltöltési sebesség is elérheti majd a 2 Mbps-ot.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.