Hirdetés

Táblagép után okostelefonnal újít a Tesco



|

Állítólag a Samsung Galaxy S5-höz hasonló hardverről van szó.

Hirdetés

A tavalyi év végén 119 fontért a brit Tesco üzletek polcaira került Hudl táblagép sikerétől felbátorodva a nemzetközi áruházlánc idén saját márkajelzésű okostelefont fog piacra dobni. Ez nem pletyka: a Tesco ügyvezető igazgatója maga árulta el a BBC Radio 5 egyik beszélgetős műsorában.
 

Hirdetés


A Hudl táblagépről eltérően az okostelefon árazás szempontjából nem abszolút belépőkategóriás, ám ezért cserébe Peter Clarke szerint hardveresen a Samsung Galaxy S5-höz lesz hasonlítható. A minden bizonnyal Android operációs rendszerű eszköz természetesen tartalmazni fogja az áruházlánc saját alkalmazásait is.


Az okostelefon piacra kerülésének részleteiről egyelőre nincsenek további információk, azonban Clarke állítása szerint szeptember környékén frissülni fog a már említett Tesco táblagép is, az utódjának neve feleslegesen frappánsan „Hudl 2” lesz.


(Forrás: Engadget, BBC)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.