Hirdetés

Talán lesz Android 2.3 a Galaxy S-re



|

Egyelőre a Samsung, és az LG háza táján is elég nagy a tanácstalanság a frissítésekkel kapcsolatban.

Hirdetés

A koreai gyártók a Gingerbread bejelentése után meglehetősen nagy zűrzavart okoztak a vásárlóik körében, hiszen egymásnak ellentmondó információkat adtak ki a jelenlegi készülékeik lehetséges Android 2.3-as javításaival kapcsolatban.

 

LG Optimus One P500
LG Optimus One P500

 


Elsőként az LG munkatársai adták hírül, hogy az Optimus One-ra semmiképp sem érkezik meg a Google legújabb operációs rendszere, hiszen annak legalább 1 GHz-es processzor kell, a telefonban viszont csak 600 megahertzes van - kissé sántít a magyarázat, hiszen nem ilyen magas az OS rendszerkövetelménye. A gyakorlatban persze igazuk lehet, ettől függetlenül később inkább kinyilatkoztatták, hogy még nem dőlt el a kérdés.

 

Samsung I9000 Galaxy S
Samsung I9000 Galaxy S

 


Ennél érdekesebb, hogy egyelőre a Samsung is visszafogottan nyilatkozik a Galaxy S frissítésével kapcsolatban, a döntés előtt szeretnék látni a Google technikai dokumentációját. Ez meglehetősen érdekes álláspont, hiszen a Nexus S hardveresen szinte megegyezik a taglalt csúcsmobiljukkal, így vélhetően inkább üzleti kérdés, hogy lesz-e rá Android 2.3.


A bejelentéssel körülbelül egyidőben a vállalat indiai kirendeltsége a Twitteren közölte, hogy mindenképp megérkezik a javítás: tipikus esete annak, mikor nem tudja az egyik kéz, mit csinál a másik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.