Hirdetés

Támad a GSMkommandó!



|

Hirdetés

Feltételezhetően hétfő van, amikor olvassák a GSMkommandó hétvégi sztoriját, és hozzánk hasonlóan egy - jobb esetben légkondival felszerelt - szobában/irodában nyomorognak, felidézve a hétvége pillanatait és tervezve a következőt. Ha volt egy kis szerencséjük, akkor víz mellett töltötték legalább a szombatot, ahogy mi is, megspékelve egy kis majomkodással. Eredetileg úgy terveztük, hogy látogatást teszünk a hétvégi Balaton-átúszáson, de a bennünk lévő női szeszély a hozzápárosult hatodik érzékkel karöltve óva intett minket attól, hogy tényleg nekivágjunk. Utólag is hálásak vagyunk sajátmagunknak, mivel a közlekedési jelentések szerint egy laza három órát töltöttünk volna az autópályán, ehhez pedig minimum két vérszerinti anya kell. A cél nem más volt, mint hogy leteszteljünk két vízállónak hirdetett mobiltokot. Az egyik a Golla gyártmányú Aqua, míg a másik, az AquaPack névre hallgató cucc.
Ránézésre mindkettőnek bizalmat szavaztunk, és egy kétórányi kürtöskalács-majszolás, bigestírölés, vízben fejelgetés után nekikezdtünk a tesztnek. Az ekkor ért igen furcsa pillantások, amelyek a partról érkeztek a napmazochisták felől, máris érthetővé tették számomra, hogy miért csinálják az ilyen szánalmas hülyeségeket laboratóriumi körülmények között. Minket viszont még ez a látens tapasztalat sem hozott annyira zavarba, hogy abbahagyjuk, összepakoljunk és hazamenjünk. Arról nem is beszélve hogy az általunk nem látogatott másik három partszakaszon sem lehettek olyan jó csajok, mint a tőlünk 1.1-es bluetooth-nyira napozó két sellőcsoda, ami engem könnyedén terelt abba az irányba, hogy egy percre se hagyjam ott a partot.
A cikk nem ért véget, a teljes tartalomhoz klikkelj ide.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.