Hirdetés

Tango a Mangón - Hoppon maradt a Skype



|

Nem a frissen megvásárolt szolgáltatás, hanem a Tango érkezik elsőként a Windows Phone telefonokra.

Hirdetés

Nagyjából két héttel ezelőtt került pont a Skype felvásárlására, amely értelmében a népszerű VoIP szolgáltatást 8,5 milliárd dollárért bekebelezte a redmondi szoftvercég. A külön divízióba szervezett megoldás jövőjével kapcsolatban elemzők úgy vélték, hogy azt mélyen integrálhatja a Microsoft a Windows Phone készülékekbe, így biztosítva a készülékek tulajdonosai számára az adatkapcsolat alapú telefon- és videohívást. Nos, úgy tűnik, hogy a Skype nem élvez elsőbbséget, mivel a Forbes információi szerint a Mangó készülékeknél elsőként egy külső cég megoldása, a Tango fogja biztosítani a videohívás lehetőségét.

 



A Skype-Windows Phone integráció ugyanis időt vesz igénybe, így az vélhetően csak a következő fő verziófrissítéskor fog bekerülni a mobil platformba. "A Skype és a Windows Phone kapcsán egyelőre nincs bejelenteni valók" - nyilatkozta a Forbes kérdésére a Skype szóvivője.

 



A Tango ellenben minden november 7-e után újonnan értékesített Windows Phone készüléken rajta lesz, amint azt a Tango szóvivője megerősítette. AZ elsőként iOS platformon debütáló szolgáltatás előnye, hogy majd minden platformon működik - iOS és Android is támogatott -, valamint hogy PC-s verzióval is rendelkezik. Majdhogynem 450 különböző mobileszköz támogatja a használatát, s a szolgáltatás indulása óta már 25 millió felhasználót gyűjtött, amely szám 2 millió fővel növekszik havonta. Ezzel szemben a nyolc éves Skype 663 millió regisztrált felhasználót tudhat maga mögött, akik közül 170 millióan használták a szolgáltatást az elmúlt hónapban.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.