Hirdetés

Tango-alapú okostelefonnal készül az ASUS



|

A 2017-es CES-en mutatkozik majd be az ASUS ZenFone AR.

Hirdetés

Egyre több cég látja a jövőt a kiterjesztett valóságban, és a jelek szerint az ASUS sem szeretne lemaradni. A gyártó egy Google Tango-alapú, kiterjesztett valóságot támogató okostelefonnal készül. 

Hirdetés

Ez a jövő év elején, a Las Vegas-i CES-en mutatkozik majd be. A ZenFone AR a Google AR platformjára épít, vagyis a Tangóra. Valamikor 2017-ben jelenik meg a boltokban, állítólag versenyképes árazással. 

Egyelőre sokkal többet nem tudunk a készülékről, de persze sok kritériumnak meg kell feleljen, hogy elnyerje a Tango-támogatást. A platformnak sok szenzorra van szüksége a haladó mozgáskövetéshez és mélységérzékeléshez annak érdekében, hogy 3D-s környezeti adattérképeket hozzon létre, meggyőző AR-élménnyel. 

Az első Tango-alapú okostelefon a Lenovo Phab 2 Pro volt, amelyet ha alapul lehet venni, akkor feltétel a 4 GB RAM és a 2K-s kijelző. 

2017 második negyedévében további modellekkel bővíti az ASUS a ZenFone sorozatát, majd a harmadik negyedévben a nem mobilos VR-eszközeivel is előáll. Ezek merőben különböznek majd az HTC Vive-tól és az Oculus Rifttől. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.