Hirdetés

Tarolt a Sony a mobil-VB nyolcaddöntőjében



|

Éjfélkor lezárult a mobil-VB nyolcaddöntője is, meglepő módon Sony dominanciával végződtek a párharcok.

Hirdetés

Az utóbbi napokban nagyon szoros csatákat vívtak a nyolcaddöntősök, volt ahol mindössze néhány szavazat döntött a továbbjutó készülék sorsáról. Az utolsó pillanatban győzött a Sony Xperia Z1 Compact is, ami az LG Nexus 5-öt szorított te a győztesek dobogójáról, itt alig egy százalék volt a különbség. A sokak által favorizált Samsung Galaxy S5 is kemény csatát vívott, végül a Sony Xperia Z Ultra nem tudott győzedelmeskedni ellene.

Hirdetés

A nyolcaddöntők végeredménye:

Sony Xperia SP (55.2%) vs. Új Asus PadFone (44.8%)
Nokia Lumia 1020 (85.2%) vs. Motorola Droid 4 (14.8%)
Sony Xperia Z1 (77.5%) vs. Samsung Galaxy S4 mini (22.5%)
Samsung Galaxy Note 3 (46.9%) vs. Nokia Lumia 1520 (53.1%)
LG G Flex (58.5%) vs. Nokia Lumia 625 (41.5%)
BlacBerry Q10 (16.2%) vs. Sony Xperia Z2 (83.8%)
Sony Xperia Z1 Compact (51.3%) vs. LG Nexus 5 (48.7%)
Samsung Galaxy S5 (53.3%) vs. Sony Xperia Z Ultra (46.7%)


A nyertesek névsorát, az új párosításokat a mobil-VB weboldalán lehet elolvasni.

A játékban való részvétel regisztrációhoz kötött. Minden regisztrált felhasználót garantáltan megajándékozunk egy 500 forintos Foodpanda kuponnal (amit 1500 forint feletti bankkártyás fizetésnél válthatsz be). S mivel a bajnokoknak is szükségük van védelemre, a szavazók között az Okostelefon-világbajnokság során 30 darab egyéves ESET Mobile Security mobilvédelmi szoftverlicencet sorsolunk ki, valamint minden résztvevőnk esélyes arra, hogy a játék végén hazavigye a Benq W1070 Full HD-s házimozi projektorát a számos egyéb meglepetés ajándék mellett. További információért kattints az oldal tetején található “Nyeremények” hivatkozásra!

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.