Hirdetés

Te vennél rózsaszín iPhone 6S-t?



|

Kínai források szerint jön a rózsaszín iPhone 6S.

Hirdetés

Korábban már felröppentek olyan elképesztő pletykák, amelyek szerint az Apple a következő iPhone-t rózsaszínben is kiadja. A kínai Daliulian.net közösségi hálózaton most képek is vannak a készülékről. 

Hirdetés

Amennyiben hitelesek a fotók, akkor az Apple új színnel bővíti ki a kínálatát, amely jelenleg ezüst, asztroszürke és arany színekből áll.

A rózsaszín készülékeket tartalmazó fotókon állítólag az iPhone 6S és az iPhone 6S Plus egyaránt láthatóak. 

Ami viszonylag biztosnak vehető az új modellekkel kapcsolatban, az a Force Touch-képes kijelző, a továbbfejlesztett kamera, az A9-es processzor és az erősebb ház. 

Néha felröppennek  pletykák egy műanyag iPhone 6C-ről és egy 5 hüvelykes okostelefonról, de ezek elég valószínűtlenek - és sokak szerint ez a rózsaszín modell is csak a Photoshop műve. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.