Hirdetés

Tegra 2-vel jöhet az LG okostelefonja



|

Újabb képeken látható az androidos csúcsmobil.

Hirdetés

Már jó ideje pletykálnak az LG következő zászlóshajójáról, de vélhetően hivatalos információkat csak jövőre kaphatunk majd a Star P990 jelzésű okostelefonról. Az viszont már biztos, hogy a teljesítményével nem lesz gond, hiszen a második generációs NVIDIA Tegra SoC dolgozik benne, amely akár HD1080p-s videókat is képes valós időben tömöríteni.

 

LG Star P990
LG Star P990

 


A lapkakészlet ereje az alsó képen látható: a Quadrant szerint a számítási teljesítménye bő kétszer haladja meg a Samsung Galaxy S-ét, pedig az utóbbin is köztudottan jól futnak az alkalmazások. A Star processzora 1 gigahertzen ketyeg, az egység a kor színvonalának megfelelően már kétmagos.

 

LG Star P990
LG Star P990

 


Sajnos a készülék kevés egyéb specifikációja ismert: az érintőkijelzője elvileg 4 col átlójú, míg a 8 megapixeles kamerája autofókuszos, és egy LED-es vaku is került a szenzor mellé. Az Android 2.2 operációs rendszeren az S-Class kezelőfelület fut, és a szabványos hangkimeneten kívül HDMI-foglalattal is felvértezték a készüléket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.