Hirdetés

Tele1 roaming - a hívások fogadása ingyenes!



|

Hirdetés

A TELE1 SIM kártya egy új telefonkártya és egy új telefonszám, de nem kell megválnia régi telefonszámától sem. Ha valaki nem akar még egy mobiltelefont vinni magával az útra a TELE1 SIM kártyájával vagy nem akar másik számot megadni azoknak, akik külföldön is elérhetik, akkor a jelenlegi mobiltelefonjára érkező hívásokat átirányíthatja a TELE1 kártyájára. Az átirányítás költsége általában még mindig olcsóbb, mintha külföldön roamingdíjat fizetne. A TELE1 a legmodernebb technológiát alkalmazza. A TELE1 nem kötődik mobilszolgáltató társaságokhoz, ezért mindig a legjobb minőségű hálózatot használja a lehető legkedvezőbb tarifákkal. Ezért tudja szolgáltatását ilyen olcsón adni.
A szolgáltatás úgynevezett "visszahívási rendszerben" működik. A híváskezdeményezés szándékát a telefon egy ingyenes rendszerüzenettel jelzi a központnak, amely visszahívja a telefonálót és összekapcsolja a keresett számmal. A TELE1 igen alacsony költségvetéssel működő vállalat, amely nem tart fenn saját kereskedői hálózatot, nincs költséges szervezete és keveset költ hirdetésekre. A TELE1 számára a legjobb reklám az alacsony ár, a magas minőség és az elégedett felhasználók egyre nagyobb száma. A TELE1 szolgáltatása a low-cost légitársaságokhoz hasonlóan az interneten rendelhető meg, a megrendelt SIM kártyát futárok házhoz viszik. A TELE1 SIM kártya a megszokott prepaid mobilkártyákkal megegyezően a megvásárlását követő első aktiválásától vagy az utolsó feltöltéstől számított egy éven át elérhetőséget és egyenlegének megfelelő híváslehetőséget ad. A 100 Euro-s árú TELE1 SIM kártya aktiválásakor az internetes oldalon megrendelt feltöltőkártyák segítségével feltölthető. A TELE1 egyenlegen szereplő teljes összeg felhasználható híváskezdeményezésre vagy SMS küldésre.
A TELE1 hátránya, hogy egy új mobilkártyát és egy új telefonszámot jelent, de a kártya cserélését vagy egy új mobiltelefon használatának kényelmetlenségét bőven kompenzálja a jelentős megtakarítás lehetősége, amellyel egyformán élhetnek az üzleti utazók, a külföldön dolgozók és a turisták is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.