Hirdetés

Telefonálásra is alkalmas lehet az iPod Touch



|

Egy adapterrel a médialejátszóval telefonálni és SMS-ezni is lehet.

Hirdetés

Ezúttal nem egy iPod Touchnak álcázott mobiltelefon érkezett Kínából, hanem egy rendkívül érdekes adapter, amely segítségével telefonálásra és SMS-ezésre is alkalmassá válik a készülék. Lényegében egy dokkról van szó, amelybe került egy rezgőmotor, egy akkumulátor, és egy SIM-foglalat, némi egyéb elektronika társaságában.

 

 


A házba be kell helyezni a SIM-kártyát, majd magát az iPodot. Természetesen szükség van néhány kezelőszoftver feltelepítésére is, így az Apple Peel 520-nak nevezett egység kizárólag tört iOS-t futtató médialejátszók esetén használható. Sajnos 3G-hálózatokon nem működik, de például a SIM-kártyáról be lehet vele importálni a telefonkönyv tartalmát.

 

 


Az előzetes tesztek alapján egyértelműen működik az eszköz, bár akad még néhány probléma: mulasztott hívások esetén egy üres értesítési ablak jelenik meg, továbbá az alapértelmezett csengőhangot sem lehet átállítani. Hívás esetén nem lehet szabályozni a hangerőt, és az SMS-eknél sincs lehetőség több címzett megadására. Természetesen ezeket a hibákat még javíthatja a gyártó, a tesztelt eszköz még egy nem végleges változat volt. A piacra kerülése a közeljövőben várható, az ára átszámítva 12 ezer forint körül alakulhat.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.