Hirdetés

Telefonáljon fillérekért a Fringgel!



|

A saját terepén győzheti le a FringOut a Skype-ot.

Hirdetés

Legutóbb egy meglehetősen nagy botrány kapcsán írtunk a VoIP-alapú kommunikációs megoldások piacának két ismert szereplőjéről: az Apple elfogadta a Fring iOS-en futó verzióját, amely következtében túlterhelődtek a chatkliens üzemeltetőjének szerverei. A saját protokolljuk megfelelő működésének érdekében így átmenetileg le kellett tiltaniuk a Skype-hozzáférést, azonban a probléma megoldása után nem sikerült helyreállítaniuk a kommunikációt - a Skype Limited egyszerűen nem volt hajlandó a továbbiakban együttműködni velük.

 

 


Úgy tűnik, hogy most eljött a visszavágó ideje: elindult a nem túl fantáziadús elnevezésű FringOut-szolgáltatás, amely segítségével rendkívül kedvező percdíjjal lehet hívni világszerte a vezetékes, és mobiltelefonokat egyaránt.

 

 


A három magyar mobilszolgáltató hálózatába földrajzi helyzettől függetlenül például 12 centért (jelenlegi árfolyamon 25,96 forintért) lehet telefonálni, amely sok esetben még a belföldi percdíjnál is kedvezőbb. A szolgáltatás ettől függetlenül külföldi hívások esetén jelent hatalmas üzletet, ugyanis a tájékoztatás szerint többek közt egyes német, angol, és észak-amerikai hálózatokat 1 cent (2,16 forint) körüli összegért lehet elérni.


FringOut-hívásokat az egyenleg feltöltése után lehet kezdeményezni, de egyelőre csak Symbian S60-as mobilokra érhető el a legfrissebb, kompatibilis kliens. A tájékoztatás szerint az androidos, és iPhone-os verzió is hamarosan elkészülhet, az ebből származó előnyök ecsetelése szükségtelen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.