Hirdetés

Telenor: egyenlegre való vásárlás Firefox OS-en



|

A szolgáltató egyéni programválogatással is kedveskedik az ügyfeleinek.

Hirdetés

A második generációs Firefox OS platformmal szerelt telefonok elérhetővé válása előtt a Telenor bejelentette, hogy a Mozilla általa már a kezdetek óta támogatott platformját használó eszközökre szavazók immáron nem csak bankkártyával vásárolhatnak annak programboltjában, de a mobilegyenlegük terhére is költekezhetnek.
 

Hirdetés


„Ez jelentősen megkönnyíti a fizetős tartalmak megvásárlását, hiszen erre eddig csak bankkártyás regisztrációt követően volt lehetőség. Ugyanezt a kényelmi megoldást a Telenor tavaly óta elsőként és egyedüliként alkalmazza a Windows Phone alkalmazásboltjában, a Windows Áruházban is.


A Firefox Marketplace-en Telenor Válogatás néven elindult a mobiltársaság saját applikáció-összeállítása is, amelyben elsőként a Telenor által tavaly megrendezett Firefox applikációfejlesztő versenyre nevezett alkalmazások érhetőek el” – olvasható a sajtóközleményben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.