Hirdetés

Telepíthető a nem hivatalos Ice Cream Sandwich



|

A Nexus S 4G készülékek tulajdonosai már kipróbálhatják az Ice Cream Sandwich nem hivatalos verzióját. A többi Nexus-ra készül az átirat.

Hirdetés

Az Android felhasználók a napok múlásával egyre türelmetlenebbül várják az Android 4.0 érkezését. Lehet, hogy ez egy elhamarkodott kijelentés, de úton-útfélen egyre gyakrabban hallani az új OS érkezésével kapcsolatos beszélgetések szófoszlányait.

 

A tények szerint a felhasználókból azonban léteznek türelmetlenebb egyének is. Belsősök, akik már régóta szeretnék tudni, hogy mit szól majd a felhasználói közösség; tetszeni fog-e nekik a rendszer vagy, hogy kiderül-e valami, ami elkerülte a fejlesztők figyelmét. Az Android Central fórumozója, Drew Garen egy ilyen személy. Ö, mint Android fejlesztő, nem tudta tovább türtőztetni magát és összeállított a Nexus S 4G számára egy Ice Cream Sandwich ROM-ot, majd azt és a telepítéshez szükséges információkat megosztotta az Android Central honlapján.

 

 

 

 

A jelenlegi ROM-ot a Nexus S 4G készüléken tesztelték, de már más Nexus modellekre is készül a módosítása. Igaz, nem minden gond nélkül fut majd a nem hivatalos ICS, de ha a Wi-Fi vagy a Bluetooth esetleges hiányától eltudunk tekinteni vagy nem zavarnak minket a kisebb hibák, akkor "nyugodtan" ki lehet majd próbálni. Megjegyzendő: akinek nem Nexus S 4G-je van, azok ne flasheljék ezt a ROM-ot.



Az első dedikált Google telefon, a Nexus One azonban még abban a kegyben sem részesülhet, hogy egy nem hivatalos, bütykölt ROM érkezzen rá, mivel a kissé "öreges" hardverfelépítése a legfrissebb Android rendszer futtatásához nem megfelelő. Sokan azért bíznak benne, hogy előbb vagy utóbb számukra is elérhetővé válik az Ice Cream Sandwich.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.