Hirdetés

Telepíthető a Windows RT Update 3



|

Megkapta a Start menüs frissítését a halálra ítélt rendszer.

Hirdetés

A WinBeta beszámolója alapján az ígéretéhez híven a Microsoft elérhetővé tette a Windows RT 8.1 operációs rendszer harmadik - és várhatóan utolsó - nagy frissítését. A Windows RT helyét részben talán a Windows 10 Mobile veheti át, bár a Windows rendszerű táblagépek többségén valószínűleg Windows 10 fut majd.

Hirdetés


A Windows RT 8.1 szeptemberi frissítése két feltűnő újdonságot rejt: egyrészt megtalálható benne a Start menü, másrészt szögletes helyett már kerekek a felhasználói fiókok profilfotói. Ezzel zárult a Miki mókatára, a szoftverrel szerelt táblagépek tulajdonosai a jövőben várhatóan csak biztonsági frissítéseket kapnak majd.


A Windows RT 8.1 Start menüje egyébként nem azonos a "végleges" Windows 10-ben használttal, valójában egy aránylag koreai Windows 10 előzetesből portolták vissza a Microsoft illetékesei. Ennek oka, hogy a Windows 10 RTM-ben lévő menü számos a Windows 10-hez kifejlesztett szoftverkönyvtártól függ, ezeket Redmond nem kívánta visszaportolni az RT-be.


(Forrás: Microsoft | Kép: Tero Alhonen)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.