Hirdetés

Telepíthető az Android N az Xperia Z3-ra!



|

Már nem csak a Nexus mobilokon tesztelhető az operációs rendszer.

Hirdetés

Nemrégiben hallottunk néhány pletykát, amelyek szerint a következő Android operációs rendszer publikus előzetese nem csak a Google Nexus készülékeken lesz tesztelhető, azonban nem volt világos, hogy pontosan miről is van szó. Ma tisztább lett a helyzet, ugyanis a Sony bejelentette, hogy az Xperia Z3 (D6603 / D6653) mobilok tulajdonosai is telepíthetik az Android N fejlesztői előzetesét.

Hirdetés


Ami ennél is érdekesebb, hogy a készülékekre a Sony Xperia Companion alkalmazáson keresztül installálható az Android N fejlesztői előzetese, így az érdeklődők a garancia megsértése nélkül állhatnak át a félkész operációs rendszerre. Amennyiben nem működne megfelelően a szoftver, akkor az Xperia Companion alkalmazással vissza tudnak állni a készülékük stabil Androidjára. Egyelőre nem világos, hogy a jövőben vajon további Xperia mobilokra is elérhetővé válik-e az Android N előzetese.


A telepítés menete:

- csatlakoztassuk az USB kábellel a számítógéphez Xperia Z3 mobil;
- indítsuk el az Xperia Companion alkalmazást, szükség esetén frissítsük a legújabb változatra (minimum az 1.1.24-es változat kell az Android N előzetesének telepítéséhez);
- az ALT gomb nyomva tartása mellett kattintsunk a szoftver javítása menüpontra;
- kövessük a kijelzőn megjelenő utasításokat.


(Forrás: PhoneArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.