Hirdetés

Teljes billentyűzettel jön a Nokia X2-01



|

A pletykák szerint egy rendkívül olcsó alaptelefonról van szó.

Hirdetés

A finn gyártó az utóbbi bő fél évben igyekezett az alsó szegmensben is újítani a kínálatán - van már több érintős S40-es készülékük, más modellekbe pedig QWERTY-billentyűzetet építettek. Az orosz Mobile-Review portál most egy utóbbival felszerelt telefonjukról rántotta le a leplet, amely úgy általában véve a teljes klaviatúrával ellátott mobilok egyik legolcsóbbika lehet.

 

Nokia X2-01
Nokia X2-01

 


Az X2-01 ránézésre nem tűnik „butának", de az: a hírek szerint kizárólag négysávos GSM/GPRS/EDGE-hálózatokon működik, ezen kívül csak Bluetooth segítségével képes vezeték nélkül kommunikálni. A 2,44 col átlójú kijelzője nem érintős, a panel felbontása 240×320 pixel.


A minden extrát nélkülöző hátlapi kamera 3 megapixeles a pletykák szerint, a microSD-vel bővíthető háttértára pedig 42 megabájt kapacitású. Egyelőre nem tudni, hogy az FM-rádióval is felszerelt Nokia X2-01 mikor, hol és mennyiért kerülhet a boltok polcaira.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.