Hirdetés

Teljesen fémbe öltözött a ZTE Blade V7 és V7 Lite



|

Tetszetős külsővel készülnek hódítani a középkategóriás készülékek.

Hirdetés

A feltörekvő gyártók sorában a mai napig ott van a ZTE, amely az MWC alkalmából két nagyon szép középkategóriás okostelefont is bemutatott. 

Hirdetés

A Blade V7 teljesen fém házat kapott. Ez egy 1080p-s felbontású, 5,2 hüvelykes kijelzőt tartogat, lekerekített szélű üveggel. Alatta a MediaTek egy nyolcmagos processzora dolgozik, 2 GB RAM és 16 GB tárhely mellett. 

Természetesen a Blade V7-en Marshmallow fut. A kamerák 13 és 5 megapixelesek, fázisérzékelős autofókusszal és kéttónusú vakuval hátul. Az akku 2500 mAh-s. 

A Blade V7 Lite egy könnyített verzió, vagyis csak 5 hüvelykes és 720p-s a képernyője. Ennek ellenére szintén fém, és van kör alakú ujjlenyomat-olvasója is.

Szintén Android 6.0 fut rajta, de csak egy négymagos MediaTek lapka hajtja meg. A 2 GB RAM-ot és a 16 GB tárhelyet két 8 megapixeles kamera egészíti ki, elöl-hátul villanóval. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.