Hirdetés

Teljesen megújulhat a Gmail felülete



|

A radikális vizuális frissítés mellett új funkciókat is teszteltet a Google.

Hirdetés

Indulása óta a Gmail levelező webes felülete jó néhány változáson és ráncfelvarráson keresztülment, azonban a Google most a radikális megújításán gondolkodik. A következő megjelenés privát tesztelésbe meghívást kapott Geek.com egyik szerzője is, így az nem maradt sokáig titok.
 

Hirdetés


A tesztelés alatt álló interfész már első pillantásra is teljesen újnak tűnik: a mobilos verzióhoz hasonlóan a menüpontok a kijelző bal szélén előcsalható menübe kerültek, összességében véve pedig a jelenleginél jóval szellősebb a felület.
 


A Google számos funkcionális újdonságot is beépített a levelezőbe: a beérkezett levelek egy bizonyos időpontig átmenetileg eltüntethetőek (snoozing), a csillagok helyét a letűzések vették át (beállítható, hogy ezek mindig a bejövő levelek lap tetején jelenjenek meg), továbbá a jelenlegi Közösségi / Promóciók / Frissítések / Fórumok automatikus rendezési témák mellett az Utazás / Vásárlások / Pénzügyek gyűjtők is elérhetővé váltak.
 


A jelenlegi tesztverzióban beállíthatóak egyéni figyelmeztetések is („erre a levélre holnap 13:00-kor válaszolnom kell”), továbbá természetesen a Hangouts csevegő is használható a felületről.


Természetesen egyelőre csak a felhasználói reakciókra kíváncsiak a keresőcég munkatársai, így közel sem biztos, hogy a felület ilyen formában valaha széles körben elérhetővé fog válni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.