Hirdetés

Teljesen új felületet kapott a Tizen 3.0



|

Körülbelül az Android, iOS és Windows Phone szerelemgyerekének tűnik a szoftver.

Hirdetés

Az utóbbi pár hónapban meglehetősen nagy volt a bizonytalanság a Samsung saját mobilos operációs rendszere kapcsán, konkrétan még a teljes elkaszálásáról is szó esett, noha ez rémhírnek bizonyult. Az utóbbi napokban két alkalommal is érkeztek fotók a Tizen 3.0 kezelőfelületéről, a források Galaxy S3 és Galaxy S4 hardvereken futtatták a Linux kernelre épülő, MeeGo és Bada kódokat is tartalmazó OS-t.

Hirdetés


Az eddigi képek alapján úgy tűnik, hogy a dél-koreai vállalat munkatársainak sikerült végre egy elfogadható megjelenést kiizzadniuk a szoftverhez; a Tizen eddig mutogatott verziói megjelenésre körülbelül 5 évvel ezelőttinek tűntek, ráadásul a megbukott Samsung Badához hasonlóan minden egyéniséget nélkülöztek. Az identitással már nincs probléma, az operációs rendszer körülbelül az Android, iOS és Windows Phone keverékének tűnik.


A legfrissebb pletykák alapján Tizen 3.0 elméletileg valamikor 2014 elején készülhet el, az első ezzel szerelt mobilok pedig jövő tavasszal kerülhetnek piacra.


(A fotók forrása: Tizen Experts, Tizen Indonesia)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.